Agenție de recrutare online

Suntem o agenție online de recrutare cu sediul în Brașov, România, care oferă locuri de muncă permanente candidaților români care doresc să lucreze în UE sau în SUA

La KPI Talents SRL credem că oamenii sunt cel mai important activ al unei organizații. Vă putem ajuta să v găsiți angajați viitori cu abilitățile și motivațiile necesare pentru a vă dezvolta afacerea.

Politica noastră de recrutare este orientată către asigurarea unui proces de recrutare personalizat. Începem prin înțelegerea cerințelor foarte specifice ale locurilor dvs. de muncă vacante și avem o strategie de recrutare care va oferi rezultatele finale dorite.

Ne place să lucrăm într-un mod colaborativ. Prin urmare, contribuția și opinia dvs. vor fi esențiale pentru colaborarea noastră viitoare, deoarece nu vom acționa niciodată ca promotori ai candidaților existenți. Ne-am angajat să găsim potrivirea perfectă, între candidați și joburi!

Vă oferim:

  • Notele noastre de interviuri specifice de HR
  • Toti candidații pentru un anumit post primesc aceleași întrebări și li se acordă același interval de timp pentru răspuns;
  • Timpul de triere a candidaților este semnificativ redus;

KPI Talents vă stă la dispoziție, oferind pachete de recrutare adaptate nevoilor dvs., continue sau punctuale. Prețurile sunt relative la salariul propus, taxa noastră de succes fiind 1 salariu net /candidat.

Menținem costurile fixe fără a compromite calitatea serviciilor și indiferent de complexitatea profilului. Pentru că vrem să avem parteneriate pe termen lung, răsplătim loialitatea. Pentru fiecare poziție recrutată, oferim o perioadă de garanție. Dacă, în calitate de client, decideți despre cadidatul propus de noi că nu îndeplinește cerințele dvs., în perioada de garanție sau în perioada de probă, vom recruta alt candidat fără costuri suplimentare.

În prezent, dezvoltăm noua noastră platformă de e-learning și în curând vă invităm să vă alăturați rețelei nostre de învățare online.